Emoji 😇 - Hymyilevät kasvot ja sädekehä

😇

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😇 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on hymyilevät silmät ja suljettu hymy, sininen halo päähänsä. Yleensä käytetään kuvaamaan enkelimäistä käyttäytymistä, esim. hyväntekeväisyyteen tai vastaavaan, mutta sitä voidaan käyttää myös ilkivaltaisen käyttäytymisen ilmaisemiseen tai että sinulla on huono onnea matkalla.


Tilastot emojille 😇

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😇 ("hymyilevät kasvot ja sädekehä"), on paikalla 12 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😇 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 740 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😇.


Tietoa emojoista hymyilevät kasvot ja sädekehä

Täällä voit lukea lisää emoji 😇. Emojin hymyilevät kasvot ja sädekehä kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Halloween, Ramadan, Id al-Fitr, Hanukka, Jom kippur.  Pääryhmä, johon emojin hymyilevät kasvot ja sädekehä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevät kasvot ja sädekehä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevät kasvot ja sädekehä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with halo
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med gloria
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt med glorie
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt med glorie


Kopioi ja käytä emoji 😇

Jos haluat kopioida emojin hymyilevät kasvot ja sädekehä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F607

Käytä HTML-muodossa:   😇


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"