Emoji 🧑‍🔬 - Tiedemies henkilö

🧑‍🔬

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧑‍🔬 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on tiedemies henkilö. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on scientist.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "tiedemies henkilö"

Tiedemies henkilö on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧑🏻‍🔬
Tiedemies henkilö, kirkkaan ihonväri
🧑🏼‍🔬
Tiedemies henkilö, beige ihonväri
🧑🏽‍🔬
Tiedemies henkilö, vaaleanruskea ihonväri
🧑🏾‍🔬
Tiedemies henkilö, tummanruskea ihon sävy
🧑🏿‍🔬
Tiedemies henkilö, tumma ihon väri

Tietoa emojoista tiedemies henkilö

Täällä voit lukea lisää emoji 🧑‍🔬. Emojin tiedemies henkilö kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin tiedemies henkilö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tiedemies henkilö on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji tiedemies henkilö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Scientist
🇸🇪 Ruotsi: Forskare
🇳🇴 Norja: Forsker
🇩🇰 Tanska: Videnskabsmand


Kopioi ja käytä emoji 🧑‍🔬

Jos haluat kopioida emojin tiedemies henkilö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D1 200D 1F52C

Käytä HTML-muodossa:   🧑‍🔬


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"