Emoji 🧑‍🦲 - Henkilö ilman hiuksia

🧑‍🦲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧑‍🦲 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö ilman hiuksia. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person: bald.


Tilastot emojille 🧑‍🦲

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧑‍🦲 ("henkilö ilman hiuksia"), on paikalla 754 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧑‍🦲 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧑‍🦲.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö ilman hiuksia"

Henkilö ilman hiuksia on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧑🏻‍🦲

Mitä 🧑🏻‍🦲 tarkoittaa

Emojin 🧑🏻‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö ilman hiuksia, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö ilman hiuksia kirkkaan ihonväri.

🧑🏼‍🦲

Mitä 🧑🏼‍🦲 tarkoittaa

Emojin 🧑🏼‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö ilman hiuksia, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö ilman hiuksia beige ihonväri.

🧑🏽‍🦲

Mitä 🧑🏽‍🦲 tarkoittaa

Emojin 🧑🏽‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö ilman hiuksia, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö ilman hiuksia vaaleanruskea ihonväri.

🧑🏾‍🦲

Mitä 🧑🏾‍🦲 tarkoittaa

Emojin 🧑🏾‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö ilman hiuksia, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö ilman hiuksia tummanruskea ihon sävy.

🧑🏿‍🦲

Mitä 🧑🏿‍🦲 tarkoittaa

Emojin 🧑🏿‍🦲 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö ilman hiuksia, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö ilman hiuksia tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö ilman hiuksia

Täällä voit lukea lisää emoji 🧑‍🦲. Pääryhmä, johon emojin henkilö ilman hiuksia kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö ilman hiuksia on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö ilman hiuksia muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person: bald
🇸🇪 Ruotsi: Person utan hår
🇳🇴 Norja: Person uten hår
🇩🇰 Tanska: Person uden hår


Kopioi ja käytä emoji 🧑‍🦲

Jos haluat kopioida emojin henkilö ilman hiuksia esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D1 200D 1F9B2

Käytä HTML-muodossa:   🧑‍🦲


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"