Emoji 🤨 - Kulmakarva kohollaan

🤨

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤨 tarkoittaa

Keltainen kasvot ovat tasainen ja neutraali suu ja harkittuja kulmakarvoja, joissa yksi niistä on hieman koholla. Erityisesti välittää skeptisyyttä ja epäilyksiä, tai että joku ei usko tai luota mihinkään.


Tietoa emojoista kulmakarva kohollaan

Täällä voit lukea lisää emoji 🤨. Pääryhmä, johon emojin kulmakarva kohollaan kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kulmakarva kohollaan ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kulmakarva kohollaan muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face With Raised Eyebrow
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med höjt ögonbryn
🇳🇴 Norja: Ansikt med hevet øyenbryn
🇩🇰 Tanska: Ansigt med løftet øjenbryn


Kopioi ja käytä emoji 🤨

Jos haluat kopioida emojin kulmakarva kohollaan esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F928

Käytä HTML-muodossa:   🤨


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"