Emoji 😨 - Pelokkaat kasvot

😨

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😨 tarkoittaa

Keltainen kasvo, jossa vaaleansiniset kulmakarvat, kaarevat kulmakarvat, joilla on lievästi levottomat silmät, ja puoliksi avoin suu, joka ilmaisee jonkinlaista yllätystä tai pelkoa. Käytetään usein pelon tai kauhun välittämiseen, mutta sitä käytetään myös monien muiden tunteiden, kuten shokin, halukkuuden, kylmyyden, yllätyksen tai vaikutuksen välittämiseen.


Tietoa emojoista pelokkaat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😨. Emojin pelokkaat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin pelokkaat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pelokkaat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji pelokkaat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Fearful face
🇸🇪 Ruotsi: Skrämt ansikte
🇳🇴 Norja: Skremt ansikt
🇩🇰 Tanska: Frygtsomt ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😨

Jos haluat kopioida emojin pelokkaat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F628

Käytä HTML-muodossa:   😨


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"