Emoji 🧏 - Kuuro henkilö

🧏

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧏 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kuuroa henkilöä, jonka tekemä merkki on amerikkalaisen viittomakielen mukaan merkki "kuuro", mutta merkki on yhteinen myös "kuuro" monien muiden maiden viittomakielissä. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.

Tietoa emojoista kuuro henkilö

Täällä voit lukea lisää emoji 🧏. Pääryhmä, johon emojin kuuro henkilö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kuuro henkilö on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji kuuro henkilö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Deaf person
🇸🇪 Ruotsi: Döv person
🇳🇴 Norja: Døv person
🇩🇰 Tanska: Døv person

Muut emojärjestelmän muunnelmat "kuuro henkilö"


Kopioi ja käytä emoji 🧏

Jos haluat kopioida emojin kuuro henkilö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9CF

Käytä HTML-muodossa:   🧏

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"