Emoji 🧏 - Kuuro henkilö

🧏

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧏 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kuuroa henkilöä, jonka tekemä merkki on amerikkalaisen viittomakielen mukaan merkki "kuuro", mutta merkki on yhteinen myös "kuuro" monien muiden maiden viittomakielissä. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Tilastot emojille 🧏

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧏 ("kuuro henkilö"), on paikalla 243 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧏 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 60 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧏.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kuuro henkilö"

Kuuro henkilö on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧏🏻

Mitä 🧏🏻 tarkoittaa

Emojin 🧏🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kuuro henkilö, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kuuro henkilö kirkkaan ihonväri.

🧏🏼

Mitä 🧏🏼 tarkoittaa

Emojin 🧏🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kuuro henkilö, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kuuro henkilö beige ihonväri.

🧏🏽

Mitä 🧏🏽 tarkoittaa

Emojin 🧏🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kuuro henkilö, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kuuro henkilö vaaleanruskea ihonväri.

🧏🏾

Mitä 🧏🏾 tarkoittaa

Emojin 🧏🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kuuro henkilö, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kuuro henkilö tummanruskea ihon sävy.

🧏🏿

Mitä 🧏🏿 tarkoittaa

Emojin 🧏🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kuuro henkilö, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kuuro henkilö tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kuuro henkilö

Täällä voit lukea lisää emoji 🧏. Pääryhmä, johon emojin kuuro henkilö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kuuro henkilö on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kuuro henkilö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Deaf person
🇸🇪 Ruotsi: Döv person
🇳🇴 Norja: Døv person
🇩🇰 Tanska: Døv person


Kopioi ja käytä emoji 🧏

Jos haluat kopioida emojin kuuro henkilö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9CF

Käytä HTML-muodossa:   🧏


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"