Emoji 😚 - Suutelevat kasvot suljetuilla silmillä

😚

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😚 tarkoittaa

Viihtyisä emoji, joka koostuu keltaisesta kasvosta, jossa on hymyilevät silmät, ruusuiset posket ja huulen muotoiset huulet, jotka ilmentävät lämpimiä tunteita ja rakkautta.


Tietoa emojoista suutelevat kasvot suljetuilla silmillä

Täällä voit lukea lisää emoji 😚. Emojin suutelevat kasvot suljetuilla silmillä kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin suutelevat kasvot suljetuilla silmillä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain suutelevat kasvot suljetuilla silmillä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji suutelevat kasvot suljetuilla silmillä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Kissing face with closed eyes
🇸🇪 Ruotsi: Pussande ansikte som blundar
🇳🇴 Norja: Kyssende ansikt med lukkede øyne
🇩🇰 Tanska: Kyssende ansigt med lukkede øjne


Kopioi ja käytä emoji 😚

Jos haluat kopioida emojin suutelevat kasvot suljetuilla silmillä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F61A

Käytä HTML-muodossa:   😚


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"