Emoji 😊 - Hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät

😊

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😊 tarkoittaa

Tämä on yksi todella klassisista emojista. Suuri keltainen kasvot, joissa on hymyilevät silmät ja suljettu mutta hymyilevä suu, joka avautuu ruusuisiin poskiin. Käytetään ilmaisemaan iloa, lämpöä ja positiivisia tunteita. Hymiömuodossa tämä emoji näyttää yleensä tältä: ^^


Tilastot emojille 😊

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😊 ("hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät"), on paikalla 15 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😊 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 630 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😊.


Tietoa emojoista hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät

Täällä voit lukea lisää emoji 😊. Pääryhmä, johon emojin hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with smiling eyes
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med leende ögon
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt med halvåpne øyne
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt med sammenknebne øjne


Kopioi ja käytä emoji 😊

Jos haluat kopioida emojin hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F60A

Käytä HTML-muodossa:   😊


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"