Emoji 🫴 - Käsi kämmen ylöspäin

🫴

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫴 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kättä profiilissa kämmen ylöspäin. Sitä käytetään usein edustamaan sitä, että nostat jotain tai tarjoat jollekin jotain. Mutta sitä voidaan käyttää myös esittämään ilmaisuja, joista ei tiedetä mitään. Joskus sitä käytetään jopa edustamaan jonkin kysyntää.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "käsi kämmen ylöspäin"

Käsi kämmen ylöspäin on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫴🏻

Mitä 🫴🏻 tarkoittaa

Emojin 🫴🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen ylöspäin, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kämmen ylöspäin kirkkaan ihonväri.

🫴🏼

Mitä 🫴🏼 tarkoittaa

Emojin 🫴🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen ylöspäin, beige ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kämmen ylöspäin beige ihonväri.

🫴🏽

Mitä 🫴🏽 tarkoittaa

Emojin 🫴🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen ylöspäin, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kämmen ylöspäin vaaleanruskea ihonväri.

🫴🏾

Mitä 🫴🏾 tarkoittaa

Emojin 🫴🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen ylöspäin, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia käsi kämmen ylöspäin tummanruskea ihon sävy.

🫴🏿

Mitä 🫴🏿 tarkoittaa

Emojin 🫴🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen ylöspäin, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia käsi kämmen ylöspäin tumma ihon väri.


Tietoa emojoista käsi kämmen ylöspäin

Täällä voit lukea lisää emoji 🫴. Pääryhmä, johon emojin käsi kämmen ylöspäin kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain käsi kämmen ylöspäin on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji käsi kämmen ylöspäin muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Palm up hand
🇸🇪 Ruotsi: Hand med handflatan uppåt
🇳🇴 Norja: Hånd med håndflaten vendt opp
🇩🇰 Tanska: Hånd med håndfladen opad


Kopioi ja käytä emoji 🫴

Jos haluat kopioida emojin käsi kämmen ylöspäin esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAF4

Käytä HTML-muodossa:   🫴


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"