Emoji 😏 - Omahyväiset kasvot

😏

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😏 tarkoittaa

Tämä on klassinen emoji, jota käytetään usein ilmaisemaan pahaa tai ovelaa. Klassisen hymyn äärellä vinossa silmät, jotka näyttävät sivulle ja kohotetut kulmakarvat, välittävät todellakin, että henkilöllä on jotakin hirvittävää liikkeessä. Emojiä ei usein käytetä odottamatta usein flirttaustyökaluina.


Tilastot emojille 😏

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😏 ("omahyväiset kasvot"), on paikalla 35 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😏 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 460 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😏.


Tietoa emojoista omahyväiset kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😏. Pääryhmä, johon emojin omahyväiset kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain omahyväiset kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji omahyväiset kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smirking face
🇸🇪 Ruotsi: Flinande ansikte på snedden
🇳🇴 Norja: Ansikt med selvtilfreds smil
🇩🇰 Tanska: Ansigt med smørret grin


Kopioi ja käytä emoji 😏

Jos haluat kopioida emojin omahyväiset kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F60F

Käytä HTML-muodossa:   😏


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"