Emoji 🖐 - Kohotettu käsi sormet harallaan

🖐

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🖐 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa ojennettua ja avointa kättä, jolla on leviävät sormet kämmenellä katsojaa kohti. Käytetään ensisijaisesti luvun viiden ilmaistamiseen, mutta joskus sitä voidaan käyttää myös edustamaan hi.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kohotettu käsi sormet harallaan"

Kohotettu käsi sormet harallaan on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🖐🏻

Mitä 🖐🏻 tarkoittaa

Emojin 🖐🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi sormet harallaan, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu käsi sormet harallaan kirkkaan ihonväri.

🖐🏼

Mitä 🖐🏼 tarkoittaa

Emojin 🖐🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi sormet harallaan, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu käsi sormet harallaan beige ihonväri.

🖐🏽

Mitä 🖐🏽 tarkoittaa

Emojin 🖐🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi sormet harallaan, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu käsi sormet harallaan vaaleanruskea ihonväri.

🖐🏾

Mitä 🖐🏾 tarkoittaa

Emojin 🖐🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi sormet harallaan, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kohotettu käsi sormet harallaan tummanruskea ihon sävy.

🖐🏿

Mitä 🖐🏿 tarkoittaa

Emojin 🖐🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi sormet harallaan, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kohotettu käsi sormet harallaan tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kohotettu käsi sormet harallaan

Täällä voit lukea lisää emoji 🖐. Pääryhmä, johon emojin kohotettu käsi sormet harallaan kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kohotettu käsi sormet harallaan on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kohotettu käsi sormet harallaan muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Raised hand with fingers splayed
🇸🇪 Ruotsi: Höjd hand med utspretade fingrar
🇳🇴 Norja: Hevet hånd som spriker med fingrene
🇩🇰 Tanska: Løftet hånd med spredte fingre


Kopioi ja käytä emoji 🖐

Jos haluat kopioida emojin kohotettu käsi sormet harallaan esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F590

Käytä HTML-muodossa:   🖐


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"