✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👨‍👩‍👦 - Perhe, jossa on äiti, isä ja poika

👨‍👩‍👦

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍👩‍👦 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on perhe, jossa on äiti, isä ja poika. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on family: man, woman, boy.

Tietoa emojoista perhe, jossa on äiti, isä ja poika

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍👩‍👦. Emojin perhe, jossa on äiti, isä ja poika kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Äitien päivä, Isänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin perhe, jossa on äiti, isä ja poika kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain perhe, jossa on äiti, isä ja poika ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji perhe, jossa on äiti, isä ja poika muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Family: man, woman, boy
🇸🇪 Ruotsi: Familj (man, kvinna, pojke)
🇳🇴 Norja: Familie med mor, far og sønn
🇩🇰 Tanska: Familie med mor, far og søn

Kopioi ja käytä emoji 👨‍👩‍👦

Jos haluat kopioida emojin perhe, jossa on äiti, isä ja poika esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F469 200D 1F466

Käytä HTML-muodossa:   👨‍👩‍👦

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"