Emoji 🤢 - Pahoinvoivat kasvot

🤢

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤢 tarkoittaa

Vihreä kasvot, joissa on hieman synkkä silmä sekä kaarevat kulmakarvat ja suu, joka näyttää pitävän jotain. Käytetään usein fyysisen sairauden kuvaamiseen tai inhoamiseen tai halveksuntaan jostakin, koska tulkinta on usein se, että hymiö tekee kaiken voitavansa oksennuksen pidättämiseksi.


Tietoa emojoista pahoinvoivat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🤢. Emojin pahoinvoivat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin pahoinvoivat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pahoinvoivat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji pahoinvoivat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Nauseated face
🇸🇪 Ruotsi: Illamående ansikte
🇳🇴 Norja: Uvel ansikt
🇩🇰 Tanska: Ansigt med kvalme


Kopioi ja käytä emoji 🤢

Jos haluat kopioida emojin pahoinvoivat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F922

Käytä HTML-muodossa:   🤢


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"