Emoji 🚶 - Jalankulkija

🚶

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🚶 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on jalankulkija. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on pedestrian.


Tilastot emojille 🚶

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🚶 ("jalankulkija"), on paikalla 688 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🚶 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🚶.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "jalankulkija"

Jalankulkija on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🚶🏻

Mitä 🚶🏻 tarkoittaa

Emojin 🚶🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalankulkija, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia jalankulkija kirkkaan ihonväri.

🚶🏼

Mitä 🚶🏼 tarkoittaa

Emojin 🚶🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalankulkija, beige ihonväri" ja se edustaa emojia jalankulkija beige ihonväri.

🚶🏽

Mitä 🚶🏽 tarkoittaa

Emojin 🚶🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalankulkija, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia jalankulkija vaaleanruskea ihonväri.

🚶🏾

Mitä 🚶🏾 tarkoittaa

Emojin 🚶🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalankulkija, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia jalankulkija tummanruskea ihon sävy.

🚶🏿

Mitä 🚶🏿 tarkoittaa

Emojin 🚶🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalankulkija, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia jalankulkija tumma ihon väri.


Tietoa emojoista jalankulkija

Täällä voit lukea lisää emoji 🚶. Pääryhmä, johon emojin jalankulkija kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain jalankulkija on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji jalankulkija muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pedestrian
🇸🇪 Ruotsi: Till fots
🇳🇴 Norja: Fotgjenger
🇩🇰 Tanska: Fodgænger


Kopioi ja käytä emoji 🚶

Jos haluat kopioida emojin jalankulkija esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F6B6

Käytä HTML-muodossa:   🚶


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"