Emoji 🙇‍♀️ - Kumartava nainen

🙇‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙇‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on kumartava nainen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman bowing.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kumartava nainen"

Kumartava nainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙇🏻‍♀️
Kumartava nainen, kirkkaan ihonväri
🙇🏼‍♀️
Kumartava nainen, beige ihonväri
🙇🏽‍♀️
Kumartava nainen, vaaleanruskea ihonväri
🙇🏾‍♀️
Kumartava nainen, tummanruskea ihon sävy
🙇🏿‍♀️
Kumartava nainen, tumma ihon väri

Tietoa emojoista kumartava nainen

Täällä voit lukea lisää emoji 🙇‍♀️. Emojin kumartava nainen kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Ramadan, Id al-Fitr, Jom kippur.  Pääryhmä, johon emojin kumartava nainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kumartava nainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kumartava nainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman bowing
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som bugar
🇳🇴 Norja: Kvinne som bukker
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der bukker


Kopioi ja käytä emoji 🙇‍♀️

Jos haluat kopioida emojin kumartava nainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F647 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙇‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"