Emoji 😎 - Hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit

😎

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😎 tarkoittaa

Klassinen emoji, joka edustaa lähinnä jotakuta, joka todella tuntuu viileältä, on suljettu ja onnellinen hymy ja musta aurinkolasit Wayfarerin tyypistä. Usein käytetään ilmaisemaan itseluottamusta, asenteita tai sitä, että olette todella tyytyväisiä johonkin.


Tilastot emojille 😎

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😎 ("hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit"), on paikalla 19 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😎 on kesäkuu, viimeksi sillä oli noin 660 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on lokakuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😎.


Tietoa emojoista hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit

Täällä voit lukea lisää emoji 😎. Emojin hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Keskikesä.  Pääryhmä, johon emojin hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with sunglasses
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med solglasögon
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt med solbriller
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt med solbriller


Kopioi ja käytä emoji 😎

Jos haluat kopioida emojin hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F60E

Käytä HTML-muodossa:   😎


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"