Emoji 😯 - Yllättyneet kasvot

😯

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😯 tarkoittaa

Keltainen kasvot melko pienillä, mutta silti avoimilla silmillä, mikä näyttää hieman yllättyneeltä. Kulmakarvat ovat koholla ja kulmassa alaspäin, ulospäin. Suu on auki ja välittää yllätyksen, aivan kuten silloin, kun sinulle sanotaan, mutta et ymmärrä miksi sinulle on kerrottu. Käytetään usein ilmaisemaan vain olevansa yllättynyt tai joissakin tapauksissa häpeällinen.


Tietoa emojoista yllättyneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😯. Pääryhmä, johon emojin yllättyneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain yllättyneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji yllättyneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Hushed face
🇸🇪 Ruotsi: Tystat ansikte
🇳🇴 Norja: Overrasket ansikt
🇩🇰 Tanska: Forbavset ansigt med åben mund


Kopioi ja käytä emoji 😯

Jos haluat kopioida emojin yllättyneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F62F

Käytä HTML-muodossa:   😯


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"