Emoji 🧟‍♀️ - Naiszombie

🧟‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧟‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on naiszombie. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman zombie.


Tilastot emojille 🧟‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧟‍♀️ ("naiszombie"), on paikalla 986 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧟‍♀️ on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧟‍♀️.


Tietoa emojoista naiszombie

Täällä voit lukea lisää emoji 🧟‍♀️. Emojin naiszombie kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Halloween, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin naiszombie kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naiszombie ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji naiszombie muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman zombie
🇸🇪 Ruotsi: Kvinnlig zombie
🇳🇴 Norja: Kvinnelig zombie
🇩🇰 Tanska: Kvindelig zombie


Kopioi ja käytä emoji 🧟‍♀️

Jos haluat kopioida emojin naiszombie esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9DF 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧟‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"