Emoji 🤯 - Räjähtävä pää

🤯

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤯 tarkoittaa

Keltainen kasvo, avoin suu ja yleensä melko yllättynyt ilme. Emojinin yläosa on suunniteltu atomipommi-tyyppiseksi räjähdykseksi, jossa emojinista nousee suuri sienipilvi. Usein tätä hymiötä käytetään ilmaisemaan vihaa, että olet hirveä kirottu - mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että olet saanut mielisi niin puhumaan, ts. Että olet shokissa esimerkiksi ihailu (tai ihme).


Tilastot emojille 🤯

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤯 ("räjähtävä pää"), on paikalla 110 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤯 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 200 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on toukokuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤯.


Tietoa emojoista räjähtävä pää

Täällä voit lukea lisää emoji 🤯. Pääryhmä, johon emojin räjähtävä pää kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain räjähtävä pää ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji räjähtävä pää muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Exploding head
🇸🇪 Ruotsi: Exploderande huvud
🇳🇴 Norja: Hode som eksploderer
🇩🇰 Tanska: Eksploderende hoved


Kopioi ja käytä emoji 🤯

Jos haluat kopioida emojin räjähtävä pää esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F92F

Käytä HTML-muodossa:   🤯


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"