Emoji 😌 - Helpottuneet kasvot

😌

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😌 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on pehmeät suljetut silmät, hieman kohotetut kulmakarvat ja huolehtiva hymy. Emoy antaa lähes vaikutelman helpotuksen huokauksesta, mikä johtaa yleensä rauhallisiin ja tyytyväisiin tunteisiin. Toisinaan käytetään myös yleisen ilon välittämiseen, että jotain, joka olisi voinut vikaan mennä, menee aina.


Tietoa emojoista helpottuneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😌. Pääryhmä, johon emojin helpottuneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain helpottuneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji helpottuneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Relieved face
🇸🇪 Ruotsi: Lättat ansikte
🇳🇴 Norja: Lettet ansikt
🇩🇰 Tanska: Lettet ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😌

Jos haluat kopioida emojin helpottuneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F60C

Käytä HTML-muodossa:   😌


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"