Emoji 👿 - Vihaiset kasvot ja sarvet

👿

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👿 tarkoittaa

Violetti kasvo, jonka silmät ovat ahtaat ja kulmakarvat ovat ylöspäin suuntautuneet, suu näyttää hieman hapanta ja välittää sekä tyytymättömyyttä että vihaa. Käytetään usein sanomaan, että olet todella vihainen tai sinulla on pahoja ajatuksia.


Tietoa emojoista vihaiset kasvot ja sarvet

Täällä voit lukea lisää emoji 👿. Emojin vihaiset kasvot ja sarvet kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin vihaiset kasvot ja sarvet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vihaiset kasvot ja sarvet ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji vihaiset kasvot ja sarvet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Imp
🇸🇪 Ruotsi: Argt ansikte med horn
🇳🇴 Norja: Sint ansikt med horn
🇩🇰 Tanska: Vredt ansigt med horn


Kopioi ja käytä emoji 👿

Jos haluat kopioida emojin vihaiset kasvot ja sarvet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F47F

Käytä HTML-muodossa:   👿


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"