Emoji 👷‍♂️ - Rakennusmies

👷‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👷‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on rakennusmies. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man construction worker.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "rakennusmies"

Rakennusmies on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👷🏻‍♂️

Mitä 👷🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👷🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakennusmies, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia rakennusmies kirkkaan ihonväri.

👷🏼‍♂️

Mitä 👷🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👷🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakennusmies, beige ihonväri" ja se edustaa emojia rakennusmies beige ihonväri.

👷🏽‍♂️

Mitä 👷🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👷🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakennusmies, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia rakennusmies vaaleanruskea ihonväri.

👷🏾‍♂️

Mitä 👷🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👷🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakennusmies, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia rakennusmies tummanruskea ihon sävy.

👷🏿‍♂️

Mitä 👷🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👷🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakennusmies, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia rakennusmies tumma ihon väri.


Tietoa emojoista rakennusmies

Täällä voit lukea lisää emoji 👷‍♂️. Pääryhmä, johon emojin rakennusmies kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain rakennusmies on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji rakennusmies muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man construction worker
🇸🇪 Ruotsi: Manlig byggarbetare
🇳🇴 Norja: Mannlig bygningsarbeider
🇩🇰 Tanska: Mandlig bygningsarbejder


Kopioi ja käytä emoji 👷‍♂️

Jos haluat kopioida emojin rakennusmies esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F477 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   👷‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"