Emoji 🤬 - Symboleita suun edessä

🤬

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤬 tarkoittaa

Punainen väri, jossa kulmakarvat ryppyivät vinosti alaspäin siten, että kasvot näyttävät vihaisilta, ja musta suikaleinen valkoisia typografisia symboleja, jotka peittävät sen suun. Tarkoituksena on ilmaista voimakkaita vihan ja kiihottumisen tunteita samalla kun vannotaan tai huutaa tahattomia sanoja.


Tietoa emojoista symboleita suun edessä

Täällä voit lukea lisää emoji 🤬. Pääryhmä, johon emojin symboleita suun edessä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain symboleita suun edessä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji symboleita suun edessä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face With Symbols on Mouth
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med symboler över munnen
🇳🇴 Norja: Ansikt med symboler over munnen
🇩🇰 Tanska: Ansigt med symboler for munden


Kopioi ja käytä emoji 🤬

Jos haluat kopioida emojin symboleita suun edessä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F92C

Käytä HTML-muodossa:   🤬


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"