Emoji 🫄 - Raskaana oleva henkilö

🫄

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫄 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on raskaana oleva henkilö. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on pregnant person.


Tilastot emojille 🫄

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🫄 ("raskaana oleva henkilö"), on paikalla 620 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🫄 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🫄.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "raskaana oleva henkilö"

Raskaana oleva henkilö on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫄🏻

Mitä 🫄🏻 tarkoittaa

Emojin 🫄🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva henkilö, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva henkilö kirkkaan ihonväri.

🫄🏼

Mitä 🫄🏼 tarkoittaa

Emojin 🫄🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva henkilö, beige ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva henkilö beige ihonväri.

🫄🏽

Mitä 🫄🏽 tarkoittaa

Emojin 🫄🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva henkilö, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva henkilö vaaleanruskea ihonväri.

🫄🏾

Mitä 🫄🏾 tarkoittaa

Emojin 🫄🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva henkilö, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia raskaana oleva henkilö tummanruskea ihon sävy.

🫄🏿

Mitä 🫄🏿 tarkoittaa

Emojin 🫄🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva henkilö, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia raskaana oleva henkilö tumma ihon väri.


Tietoa emojoista raskaana oleva henkilö

Täällä voit lukea lisää emoji 🫄. Emojin raskaana oleva henkilö kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Pride ja HBTQ.  Pääryhmä, johon emojin raskaana oleva henkilö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain raskaana oleva henkilö on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji raskaana oleva henkilö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pregnant person
🇸🇪 Ruotsi: Gravid person
🇳🇴 Norja: Gravid person
🇩🇰 Tanska: Gravid person


Kopioi ja käytä emoji 🫄

Jos haluat kopioida emojin raskaana oleva henkilö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAC4

Käytä HTML-muodossa:   🫄


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"