Emoji 👩‍👩‍👧 - Perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär

👩‍👩‍👧

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍👩‍👧 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on family: woman, woman, girl.


Tilastot emojille 👩‍👩‍👧

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👩‍👩‍👧 ("perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär"), on paikalla 745 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👩‍👩‍👧 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👩‍👩‍👧.


Tietoa emojoista perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍👩‍👧. Emojin perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Äitien päivä.  Pääryhmä, johon emojin perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Family: woman, woman, girl
🇸🇪 Ruotsi: Familj (kvinna, kvinna, flicka)
🇳🇴 Norja: Familie med to mødre og datter
🇩🇰 Tanska: Familie med to mødre og datter


Kopioi ja käytä emoji 👩‍👩‍👧

Jos haluat kopioida emojin perhe, jossa on kaksi äitiä ja tytär esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F469 200D 1F467

Käytä HTML-muodossa:   👩‍👩‍👧


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"