Emoji 👱 - Henkilö, jolla on vaaleat hiukset

👱

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👱 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö, jolla on vaaleat hiukset. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person with blond hair.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, jolla on vaaleat hiukset"

Henkilö, jolla on vaaleat hiukset on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👱🏻

Mitä 👱🏻 tarkoittaa

Emojin 👱🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on vaaleat hiukset, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on vaaleat hiukset kirkkaan ihonväri.

👱🏼

Mitä 👱🏼 tarkoittaa

Emojin 👱🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on vaaleat hiukset, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on vaaleat hiukset beige ihonväri.

👱🏽

Mitä 👱🏽 tarkoittaa

Emojin 👱🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on vaaleat hiukset, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on vaaleat hiukset vaaleanruskea ihonväri.

👱🏾

Mitä 👱🏾 tarkoittaa

Emojin 👱🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on vaaleat hiukset, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on vaaleat hiukset tummanruskea ihon sävy.

👱🏿

Mitä 👱🏿 tarkoittaa

Emojin 👱🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on vaaleat hiukset, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on vaaleat hiukset tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö, jolla on vaaleat hiukset

Täällä voit lukea lisää emoji 👱. Pääryhmä, johon emojin henkilö, jolla on vaaleat hiukset kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, jolla on vaaleat hiukset on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö, jolla on vaaleat hiukset muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person with blond hair
🇸🇪 Ruotsi: Person med blont hår
🇳🇴 Norja: Voksen mann
🇩🇰 Tanska: Voksen mand


Kopioi ja käytä emoji 👱

Jos haluat kopioida emojin henkilö, jolla on vaaleat hiukset esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F471

Käytä HTML-muodossa:   👱


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"