Emoji 🤦 - Facepalm

🤦

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤦 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka työntää kasvonsa kättään vasten, jota kutsutaan yleisesti "facepalm". Käytetään usein ilmaisemaan suurta turhautumista tai sitä, että jotain on kiusallista, tai että et voi ymmärtää, että joku muu tekee tai ei ymmärrä jotain, joka on mielestäsi erittäin ilmeinen. Käytetään usein samanlaisessa yhteydessä kuin termi "SMH", joka tarkoittaa "Shaking My Head". Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "facepalm"

Facepalm on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤦🏻

Mitä 🤦🏻 tarkoittaa

Emojin 🤦🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "facepalm, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia facepalm kirkkaan ihonväri.

🤦🏼

Mitä 🤦🏼 tarkoittaa

Emojin 🤦🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "facepalm, beige ihonväri" ja se edustaa emojia facepalm beige ihonväri.

🤦🏽

Mitä 🤦🏽 tarkoittaa

Emojin 🤦🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "facepalm, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia facepalm vaaleanruskea ihonväri.

🤦🏾

Mitä 🤦🏾 tarkoittaa

Emojin 🤦🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "facepalm, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia facepalm tummanruskea ihon sävy.

🤦🏿

Mitä 🤦🏿 tarkoittaa

Emojin 🤦🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "facepalm, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia facepalm tumma ihon väri.


Tietoa emojoista facepalm

Täällä voit lukea lisää emoji 🤦. Pääryhmä, johon emojin facepalm kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain facepalm on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji facepalm muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person facepalming
🇸🇪 Ruotsi: Facepalm
🇳🇴 Norja: Facepalm
🇩🇰 Tanska: Facepalm


Kopioi ja käytä emoji 🤦

Jos haluat kopioida emojin facepalm esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F926

Käytä HTML-muodossa:   🤦


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"