Emoji 🫳 - Käsi kämmen alaspäin

🫳

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫳 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kättä profiilissa kämmen alaspäin. Emojia voidaan käyttää kuvaamaan jonkin menettämistä tai tavoittelua. Sitä voidaan käyttää myös joissakin kulttuurikohtaisissa yhteyksissä sekä lopettamisessa, neuvottelussa tai heiluttavana eleenä.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "käsi kämmen alaspäin"

Käsi kämmen alaspäin on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫳🏻

Mitä 🫳🏻 tarkoittaa

Emojin 🫳🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen alaspäin, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kämmen alaspäin kirkkaan ihonväri.

🫳🏼

Mitä 🫳🏼 tarkoittaa

Emojin 🫳🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen alaspäin, beige ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kämmen alaspäin beige ihonväri.

🫳🏽

Mitä 🫳🏽 tarkoittaa

Emojin 🫳🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen alaspäin, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kämmen alaspäin vaaleanruskea ihonväri.

🫳🏾

Mitä 🫳🏾 tarkoittaa

Emojin 🫳🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen alaspäin, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia käsi kämmen alaspäin tummanruskea ihon sävy.

🫳🏿

Mitä 🫳🏿 tarkoittaa

Emojin 🫳🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kämmen alaspäin, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia käsi kämmen alaspäin tumma ihon väri.


Tietoa emojoista käsi kämmen alaspäin

Täällä voit lukea lisää emoji 🫳. Pääryhmä, johon emojin käsi kämmen alaspäin kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain käsi kämmen alaspäin on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji käsi kämmen alaspäin muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Palm down hand
🇸🇪 Ruotsi: Hand med handflatan nedåt
🇳🇴 Norja: Hånd med håndflaten ned
🇩🇰 Tanska: Hånd med håndfladen nedad


Kopioi ja käytä emoji 🫳

Jos haluat kopioida emojin käsi kämmen alaspäin esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAF3

Käytä HTML-muodossa:   🫳


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"