Emoji 😵‍💫 - Kasvot spiraalisilla silmillä

😵‍💫

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😵‍💫 tarkoittaa

Keltaiset kasvot, joiden silmät ovat spiraalin muotoisia ja suuri leveä suu. Käytetään ilmaisuksi esim. huimausta tai sekavuutta, mutta myös edustaa esim. hypnoosi tai muut "mielikuvitukset".


Tietoa emojoista kasvot spiraalisilla silmillä

Täällä voit lukea lisää emoji 😵‍💫. Pääryhmä, johon emojin kasvot spiraalisilla silmillä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot spiraalisilla silmillä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot spiraalisilla silmillä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with spiral eyes
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med spiralögon
🇳🇴 Norja: Ansikt med spiraløyne
🇩🇰 Tanska: Ansigt med spiraløjne


Kopioi ja käytä emoji 😵‍💫

Jos haluat kopioida emojin kasvot spiraalisilla silmillä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F635 200D 1F4AB

Käytä HTML-muodossa:   😵‍💫


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"