Emoji 😥 - Pettyneet, mutta helpottuneet kasvot

😥

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😥 tarkoittaa

Keltainen kasvo, kaarevat kulmakarvat ja hiukan huolestuneet silmät, melko ahdas suu, joka näyttää hieman surulliselta, ja iso hikilasku otsasta. Tarkoitetaan käytettäväksi ilmaisemaan, että olet jonkin verran surullinen tai järkyttynyt, mutta silti helpottunut siitä, että asiat eivät huonompi kuin heistä tuli. Tämä voi olla esimerkiksi onnettomuus, joka näytti huonommalta kuin se oli tai että esimerkiksi sinulla oli erittäin huono onni.


Tietoa emojoista pettyneet, mutta helpottuneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😥. Emojin pettyneet, mutta helpottuneet kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin pettyneet, mutta helpottuneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pettyneet, mutta helpottuneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji pettyneet, mutta helpottuneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Disappointed but relieved face
🇸🇪 Ruotsi: Besviket men lättat ansikte
🇳🇴 Norja: Skuffet, men lettet ansikt
🇩🇰 Tanska: Skuffet, men lettet ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😥

Jos haluat kopioida emojin pettyneet, mutta helpottuneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F625

Käytä HTML-muodossa:   😥


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"