Emoji 👻 - Haamu

👻

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👻 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa tyypillistä valkoista sarjakuvahaamua. Aave kiristää kielen ja laajentaa aseita, ja sillä on toinen silmä, joka on suurempi kuin toinen (joillakin laitteilla). Sinusta tuntuu, että haamu sanoo "BU!" ystävällisellä tavalla. Käytetään usein sanomaan, että jotain on hauskaa tai hauskaa, ja on hyvin yleistä käyttää sitä Halloweenin aikaan.


Tilastot emojille 👻

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👻 ("haamu"), on paikalla 122 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👻 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 200 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👻.


Tietoa emojoista haamu

Täällä voit lukea lisää emoji 👻. Emojin haamu kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin haamu kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain haamu ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji haamu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Ghost
🇸🇪 Ruotsi: Spöke
🇳🇴 Norja: Spøkelse
🇩🇰 Tanska: Spøgelse


Kopioi ja käytä emoji 👻

Jos haluat kopioida emojin haamu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F47B

Käytä HTML-muodossa:   👻


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"