Emoji 🦵 - Jalat jaloilla

🦵

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🦵 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on jalat jaloilla. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on leg.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "jalat jaloilla"

Jalat jaloilla on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🦵🏻

Mitä 🦵🏻 tarkoittaa

Emojin 🦵🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalat jaloilla, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia jalat jaloilla kirkkaan ihonväri.

🦵🏼

Mitä 🦵🏼 tarkoittaa

Emojin 🦵🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalat jaloilla, beige ihonväri" ja se edustaa emojia jalat jaloilla beige ihonväri.

🦵🏽

Mitä 🦵🏽 tarkoittaa

Emojin 🦵🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalat jaloilla, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia jalat jaloilla vaaleanruskea ihonväri.

🦵🏾

Mitä 🦵🏾 tarkoittaa

Emojin 🦵🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalat jaloilla, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia jalat jaloilla tummanruskea ihon sävy.

🦵🏿

Mitä 🦵🏿 tarkoittaa

Emojin 🦵🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "jalat jaloilla, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia jalat jaloilla tumma ihon väri.


Tietoa emojoista jalat jaloilla

Täällä voit lukea lisää emoji 🦵. Pääryhmä, johon emojin jalat jaloilla kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain jalat jaloilla on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji jalat jaloilla muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Leg
🇸🇪 Ruotsi: Ben
🇳🇴 Norja: Bein
🇩🇰 Tanska: Ben


Kopioi ja käytä emoji 🦵

Jos haluat kopioida emojin jalat jaloilla esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9B5

Käytä HTML-muodossa:   🦵


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"