Emoji 👳 - Henkilö turbana

👳

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👳 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö turbana. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person wearing turban.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö turbana"

Henkilö turbana on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👳🏻

Mitä 👳🏻 tarkoittaa

Emojin 👳🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö turbana, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö turbana kirkkaan ihonväri.

👳🏼

Mitä 👳🏼 tarkoittaa

Emojin 👳🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö turbana, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö turbana beige ihonväri.

👳🏽

Mitä 👳🏽 tarkoittaa

Emojin 👳🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö turbana, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö turbana vaaleanruskea ihonväri.

👳🏾

Mitä 👳🏾 tarkoittaa

Emojin 👳🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö turbana, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö turbana tummanruskea ihon sävy.

👳🏿

Mitä 👳🏿 tarkoittaa

Emojin 👳🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö turbana, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö turbana tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö turbana

Täällä voit lukea lisää emoji 👳. Pääryhmä, johon emojin henkilö turbana kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö turbana on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö turbana muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person wearing turban
🇸🇪 Ruotsi: Person med turban
🇳🇴 Norja: Person iført turban
🇩🇰 Tanska: Person iført turban


Kopioi ja käytä emoji 👳

Jos haluat kopioida emojin henkilö turbana esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F473

Käytä HTML-muodossa:   👳


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"