Emoji 🤲 - Kämmenet ylöspäin

🤲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤲 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta kättä vierekkäin, kämmenten ollessa auki ja osoittaen hieman. Tätä hymiötä käyttävät usein islamin uskonnon seuraajat rukoillessaan, mutta sitä voidaan käyttää myös rahaa kerjäämiseen. Amerikkalaisessa viittomakielessä emojinia voidaan käyttää myös edustamaan avointa kirjaa.


Tilastot emojille 🤲

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤲 ("kämmenet ylöspäin"), on paikalla 208 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤲 on huhtikuu, viimeksi sillä oli noin 100 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on toukokuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤲.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kämmenet ylöspäin"

Kämmenet ylöspäin on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤲🏻

Mitä 🤲🏻 tarkoittaa

Emojin 🤲🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenet ylöspäin, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kämmenet ylöspäin kirkkaan ihonväri.

🤲🏼

Mitä 🤲🏼 tarkoittaa

Emojin 🤲🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenet ylöspäin, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kämmenet ylöspäin beige ihonväri.

🤲🏽

Mitä 🤲🏽 tarkoittaa

Emojin 🤲🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenet ylöspäin, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kämmenet ylöspäin vaaleanruskea ihonväri.

🤲🏾

Mitä 🤲🏾 tarkoittaa

Emojin 🤲🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenet ylöspäin, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kämmenet ylöspäin tummanruskea ihon sävy.

🤲🏿

Mitä 🤲🏿 tarkoittaa

Emojin 🤲🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kämmenet ylöspäin, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kämmenet ylöspäin tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kämmenet ylöspäin

Täällä voit lukea lisää emoji 🤲. Emojin kämmenet ylöspäin kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Ramadan, Id al-Fitr, Jom kippur, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kämmenet ylöspäin kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kämmenet ylöspäin on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kämmenet ylöspäin muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Palms up together
🇸🇪 Ruotsi: Handflator tillsammans vända uppåt
🇳🇴 Norja: Samlede håndflater vendt oppover
🇩🇰 Tanska: Samlede håndflader, der vender opad


Kopioi ja käytä emoji 🤲

Jos haluat kopioida emojin kämmenet ylöspäin esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F932

Käytä HTML-muodossa:   🤲


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"