Emoji 🧑‍🦯 - Henkilö, jolla koettava ruoko

🧑‍🦯

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧑‍🦯 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö, jolla koettava ruoko. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person with probing cane.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, jolla koettava ruoko"

Henkilö, jolla koettava ruoko on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧑🏻‍🦯

Mitä 🧑🏻‍🦯 tarkoittaa

Emojin 🧑🏻‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla koettava ruoko, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla koettava ruoko kirkkaan ihonväri.

🧑🏼‍🦯

Mitä 🧑🏼‍🦯 tarkoittaa

Emojin 🧑🏼‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla koettava ruoko, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla koettava ruoko beige ihonväri.

🧑🏽‍🦯

Mitä 🧑🏽‍🦯 tarkoittaa

Emojin 🧑🏽‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla koettava ruoko, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla koettava ruoko vaaleanruskea ihonväri.

🧑🏾‍🦯

Mitä 🧑🏾‍🦯 tarkoittaa

Emojin 🧑🏾‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla koettava ruoko, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö, jolla koettava ruoko tummanruskea ihon sävy.

🧑🏿‍🦯

Mitä 🧑🏿‍🦯 tarkoittaa

Emojin 🧑🏿‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla koettava ruoko, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla koettava ruoko tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö, jolla koettava ruoko

Täällä voit lukea lisää emoji 🧑‍🦯. Pääryhmä, johon emojin henkilö, jolla koettava ruoko kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, jolla koettava ruoko on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö, jolla koettava ruoko muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person with probing cane
🇸🇪 Ruotsi: Person med vit käpp
🇳🇴 Norja: Person med sonderrør
🇩🇰 Tanska: Person med sonderrør


Kopioi ja käytä emoji 🧑‍🦯

Jos haluat kopioida emojin henkilö, jolla koettava ruoko esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D1 200D 1F9AF

Käytä HTML-muodossa:   🧑‍🦯


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"