✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ✊ - Kohotettu nyrkkiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ✊ tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa solmittu nyrkki, joka on venytetty ilmaan ja jota käytetään usein emojivantiksi nk. "Nyrkkipumppu". Tästä hymiöstä on tullut myös yleinen symboli vastarintaliikkeille tai kansalaistolemattomuudelle. Voidaan joskus käyttää myös "nollan" esittämiseen.

Tietoa emojoista kohotettu nyrkki

Täällä voit lukea lisää emoji ✊. Pääryhmä, johon emojin kohotettu nyrkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kohotettu nyrkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji kohotettu nyrkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Raised fist
🇸🇪 Ruotsi: Höjd knytnäve
🇳🇴 Norja: Hevet knyttneve
🇩🇰 Tanska: Hævet knytnæve

Muut emojärjestelmän muunnelmat "kohotettu nyrkki"


Kopioi ja käytä emoji ✊

Jos haluat kopioida emojin kohotettu nyrkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   270A

Käytä HTML-muodossa:   ✊

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"