Emoji ✊ - Kohotettu nyrkki



Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ✊ tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa solmittu nyrkki, joka on venytetty ilmaan ja jota käytetään usein emojivantiksi nk. "Nyrkkipumppu". Tästä hymiöstä on tullut myös yleinen symboli vastarintaliikkeille tai kansalaistolemattomuudelle. Voidaan joskus käyttää myös "nollan" esittämiseen.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kohotettu nyrkki"

Kohotettu nyrkki on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

✊🏻

Mitä ✊🏻 tarkoittaa

Emojin ✊🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu nyrkki, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu nyrkki kirkkaan ihonväri.

✊🏼

Mitä ✊🏼 tarkoittaa

Emojin ✊🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu nyrkki, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu nyrkki beige ihonväri.

✊🏽

Mitä ✊🏽 tarkoittaa

Emojin ✊🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu nyrkki, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu nyrkki vaaleanruskea ihonväri.

✊🏾

Mitä ✊🏾 tarkoittaa

Emojin ✊🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu nyrkki, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kohotettu nyrkki tummanruskea ihon sävy.

✊🏿

Mitä ✊🏿 tarkoittaa

Emojin ✊🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu nyrkki, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kohotettu nyrkki tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kohotettu nyrkki

Täällä voit lukea lisää emoji ✊. Pääryhmä, johon emojin kohotettu nyrkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kohotettu nyrkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kohotettu nyrkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Raised fist
🇸🇪 Ruotsi: Höjd knytnäve
🇳🇴 Norja: Hevet knyttneve
🇩🇰 Tanska: Hævet knytnæve


Kopioi ja käytä emoji ✊

Jos haluat kopioida emojin kohotettu nyrkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   270A

Käytä HTML-muodossa:   ✊


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"