Emoji 🧒 - Lapsi

🧒

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧒 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on lapsi. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on child.


Tilastot emojille 🧒

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧒 ("lapsi"), on paikalla 272 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧒 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 70 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on toukokuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧒.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "lapsi"

Lapsi on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧒🏻

Mitä 🧒🏻 tarkoittaa

Emojin 🧒🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "lapsi, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia lapsi kirkkaan ihonväri.

🧒🏼

Mitä 🧒🏼 tarkoittaa

Emojin 🧒🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "lapsi, beige ihonväri" ja se edustaa emojia lapsi beige ihonväri.

🧒🏽

Mitä 🧒🏽 tarkoittaa

Emojin 🧒🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "lapsi, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia lapsi vaaleanruskea ihonväri.

🧒🏾

Mitä 🧒🏾 tarkoittaa

Emojin 🧒🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "lapsi, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia lapsi tummanruskea ihon sävy.

🧒🏿

Mitä 🧒🏿 tarkoittaa

Emojin 🧒🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "lapsi, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia lapsi tumma ihon väri.


Tietoa emojoista lapsi

Täällä voit lukea lisää emoji 🧒. Emojin lapsi kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Heinäkuu, Äitien päivä, Isänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin lapsi kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain lapsi on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji lapsi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Child
🇸🇪 Ruotsi: Barn
🇳🇴 Norja: Barn
🇩🇰 Tanska: Barn


Kopioi ja käytä emoji 🧒

Jos haluat kopioida emojin lapsi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D2

Käytä HTML-muodossa:   🧒


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"