Emoji 🧑‍🤝‍🧑 - Ihmiset kädestä

🧑‍🤝‍🧑

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧑‍🤝‍🧑 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on ihmiset kädestä. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on people holding hands.

Tietoa emojoista ihmiset kädestä

Täällä voit lukea lisää emoji 🧑‍🤝‍🧑. Pääryhmä, johon emojin ihmiset kädestä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ihmiset kädestä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji ihmiset kädestä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: People holding hands
🇸🇪 Ruotsi: Personer som håller händerna
🇳🇴 Norja: Folk som holder hender
🇩🇰 Tanska: Mennesker der holder hænder

Muut emojärjestelmän muunnelmat "ihmiset kädestä"


Kopioi ja käytä emoji 🧑‍🤝‍🧑

Jos haluat kopioida emojin ihmiset kädestä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D1 200D 1F91D 200D 1F9D1

Käytä HTML-muodossa:   🧑‍🤝‍🧑

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"