✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👰 - Morsian

👰

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👰 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on morsian. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on bride with veil.

Tietoa emojoista morsian

Täällä voit lukea lisää emoji 👰. Emojin morsian kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Häät.  Pääryhmä, johon emojin morsian kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain morsian on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji morsian muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Bride with veil
🇸🇪 Ruotsi: Brud med slöja
🇳🇴 Norja: Brud
🇩🇰 Tanska: Brud

Muut emojärjestelmän muunnelmat "morsian"


Kopioi ja käytä emoji 👰

Jos haluat kopioida emojin morsian esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F470

Käytä HTML-muodossa:   👰

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"