Emoji 🫃 - Raskaana oleva mies

🫃

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫃 tarkoittaa

Tämä emoji kuvaa hymyilevää raskaana olevaa miestä kädet raskaana olevan vatsansa ympärillä.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "raskaana oleva mies"

Raskaana oleva mies on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫃🏻

Mitä 🫃🏻 tarkoittaa

Emojin 🫃🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva mies, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva mies kirkkaan ihonväri.

🫃🏼

Mitä 🫃🏼 tarkoittaa

Emojin 🫃🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva mies, beige ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva mies beige ihonväri.

🫃🏽

Mitä 🫃🏽 tarkoittaa

Emojin 🫃🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva mies, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva mies vaaleanruskea ihonväri.

🫃🏾

Mitä 🫃🏾 tarkoittaa

Emojin 🫃🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva mies, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia raskaana oleva mies tummanruskea ihon sävy.

🫃🏿

Mitä 🫃🏿 tarkoittaa

Emojin 🫃🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva mies, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia raskaana oleva mies tumma ihon väri.


Tietoa emojoista raskaana oleva mies

Täällä voit lukea lisää emoji 🫃. Emojin raskaana oleva mies kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Pride ja HBTQ.  Pääryhmä, johon emojin raskaana oleva mies kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain raskaana oleva mies on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji raskaana oleva mies muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pregnant man
🇸🇪 Ruotsi: Gravid man
🇳🇴 Norja: Gravid mann
🇩🇰 Tanska: Gravid mand


Kopioi ja käytä emoji 🫃

Jos haluat kopioida emojin raskaana oleva mies esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAC3

Käytä HTML-muodossa:   🫃


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"