Emoji 🤥 - Valehtelevat kasvot

🤥

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤥 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on avoimet ja hiukan suuret ja synkät silmät, hiukan vino suu ja pitkä nenä - ikään kuin emojin makaa kuin Pinocchio. Tämän hymiön tarkoituksena on myös kertoa tarkalleen, että valehtelet tai haluat vihjata, että joku muu valehtelee. Mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että et voi todella uskoa ihmiseen.


Tilastot emojille 🤥

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤥 ("valehtelevat kasvot"), on paikalla 134 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤥 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 120 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤥.


Tietoa emojoista valehtelevat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🤥. Pääryhmä, johon emojin valehtelevat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain valehtelevat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji valehtelevat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Lying face
🇸🇪 Ruotsi: Ljugande ansikte (pinocchio)
🇳🇴 Norja: Lyvende ansikt
🇩🇰 Tanska: Ansigt, der lyver


Kopioi ja käytä emoji 🤥

Jos haluat kopioida emojin valehtelevat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F925

Käytä HTML-muodossa:   🤥


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"