Emoji 🙋‍♀️ - Onnellinen nainen käsi pystyssä

🙋‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙋‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on onnellinen nainen käsi pystyssä. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman raising hand.


Tilastot emojille 🙋‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙋‍♀️ ("onnellinen nainen käsi pystyssä"), on paikalla 202 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙋‍♀️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 90 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙋‍♀️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "onnellinen nainen käsi pystyssä"

Onnellinen nainen käsi pystyssä on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙋🏻‍♀️

Mitä 🙋🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙋🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onnellinen nainen käsi pystyssä, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia onnellinen nainen käsi pystyssä kirkkaan ihonväri.

🙋🏼‍♀️

Mitä 🙋🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙋🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onnellinen nainen käsi pystyssä, beige ihonväri" ja se edustaa emojia onnellinen nainen käsi pystyssä beige ihonväri.

🙋🏽‍♀️

Mitä 🙋🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙋🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onnellinen nainen käsi pystyssä, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia onnellinen nainen käsi pystyssä vaaleanruskea ihonväri.

🙋🏾‍♀️

Mitä 🙋🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙋🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onnellinen nainen käsi pystyssä, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia onnellinen nainen käsi pystyssä tummanruskea ihon sävy.

🙋🏿‍♀️

Mitä 🙋🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙋🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onnellinen nainen käsi pystyssä, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia onnellinen nainen käsi pystyssä tumma ihon väri.


Tietoa emojoista onnellinen nainen käsi pystyssä

Täällä voit lukea lisää emoji 🙋‍♀️. Pääryhmä, johon emojin onnellinen nainen käsi pystyssä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain onnellinen nainen käsi pystyssä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji onnellinen nainen käsi pystyssä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman raising hand
🇸🇪 Ruotsi: Glad kvinna som räcker upp en hand
🇳🇴 Norja: Glad kvinne som holder opp en hånd
🇩🇰 Tanska: Glad kvinde, der løfter en hånd


Kopioi ja käytä emoji 🙋‍♀️

Jos haluat kopioida emojin onnellinen nainen käsi pystyssä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64B 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙋‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"