✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🧖 - Saunova

🧖

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧖 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa henkilöä, jolla on pyyhe olkapäänsä päällä ja joka istuu saunassa, ja höyryä seuraa kuumista kivistä koko henkilön ympärillä. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.

Tietoa emojoista saunova

Täällä voit lukea lisää emoji 🧖. Pääryhmä, johon emojin saunova kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain saunova on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji saunova muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person in steamy room
🇸🇪 Ruotsi: Person i bastu
🇳🇴 Norja: Person i badstue
🇩🇰 Tanska: Person i sauna

Muut emojärjestelmän muunnelmat "saunova"


Kopioi ja käytä emoji 🧖

Jos haluat kopioida emojin saunova esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D6

Käytä HTML-muodossa:   🧖

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"