Emoji 🙍 - Henkilö, jolla on kulmakarvo

🙍

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙍 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka on hieman järkyttynyt ja jolla on surullinen ja pettynyt minun. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, jolla on kulmakarvo"

Henkilö, jolla on kulmakarvo on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙍🏻

Mitä 🙍🏻 tarkoittaa

Emojin 🙍🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kulmakarvo, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kulmakarvo kirkkaan ihonväri.

🙍🏼

Mitä 🙍🏼 tarkoittaa

Emojin 🙍🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kulmakarvo, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kulmakarvo beige ihonväri.

🙍🏽

Mitä 🙍🏽 tarkoittaa

Emojin 🙍🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kulmakarvo, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kulmakarvo vaaleanruskea ihonväri.

🙍🏾

Mitä 🙍🏾 tarkoittaa

Emojin 🙍🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kulmakarvo, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kulmakarvo tummanruskea ihon sävy.

🙍🏿

Mitä 🙍🏿 tarkoittaa

Emojin 🙍🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kulmakarvo, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kulmakarvo tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö, jolla on kulmakarvo

Täällä voit lukea lisää emoji 🙍. Pääryhmä, johon emojin henkilö, jolla on kulmakarvo kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, jolla on kulmakarvo on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö, jolla on kulmakarvo muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person frowning
🇸🇪 Ruotsi: Person med hängande huvud
🇳🇴 Norja: Person med rynkende ansikt
🇩🇰 Tanska: Person der skuler


Kopioi ja käytä emoji 🙍

Jos haluat kopioida emojin henkilö, jolla on kulmakarvo esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64D

Käytä HTML-muodossa:   🙍


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"