Emoji 🤐 - Kasvot ja vetoketjusuu

🤐

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤐 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on yksinkertaiset avoimet silmät ja suu, joka suljetaan vetoketjulla. Yleisesti ottaen salaisuudet tarkoittavat sitä, että lupaat pitää salaisuuden tai että haluat jonkun hiljaa juuri sanomastasi, mutta sitä voidaan käyttää myös silloin, kun haluat jonkun lopettavan puhumisen, esim. "zip it"!


Tietoa emojoista kasvot ja vetoketjusuu

Täällä voit lukea lisää emoji 🤐. Pääryhmä, johon emojin kasvot ja vetoketjusuu kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot ja vetoketjusuu ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot ja vetoketjusuu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Zipper-mouth face
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med blixtlåsmun
🇳🇴 Norja: Ansikt med glidelås til munn
🇩🇰 Tanska: Ansigt med lynlåsmund


Kopioi ja käytä emoji 🤐

Jos haluat kopioida emojin kasvot ja vetoketjusuu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F910

Käytä HTML-muodossa:   🤐


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"