Emoji 😝 - Kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona

😝

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😝 tarkoittaa

Keltainen kasvonpuristettu silmä, joka on muotoiltu X: n muotoon ja iso hymy, jonka kieli ulkonee suuhun tasaisesti. Käytetään ensisijaisesti ilmaisemaan huumorintajua ja huumorintajua, jännitystä ja onnea.


Tilastot emojille 😝

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😝 ("kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona"), on paikalla 66 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😝 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 310 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😝.


Tietoa emojoista kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona

Täällä voit lukea lisää emoji 😝. Pääryhmä, johon emojin kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with stuck-out tongue and tightly-closed eyes
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med utsträckt tunga som blundar hårt
🇳🇴 Norja: Ansikt som rekker tunge med lukkede øyne
🇩🇰 Tanska: Ansigt, der rækker tunge og har sammenknebne øjne


Kopioi ja käytä emoji 😝

Jos haluat kopioida emojin kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F61D

Käytä HTML-muodossa:   😝


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"