Emoji 🎃 - Kurpitsalyhty

🎃

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🎃 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa tyypillistä lyhtyä tai, kuten se englanniksi tunnetaan nimellä "Jack-O-Lantern". Siten sellaisella pumpulla, joka on yksi, on taipumus muistuttaa pintaa, ja sitten laittaa lampun sisälle. Nämä ovat hyvin yleisiä Halloweenin ympärillä, etenkin Yhdysvalloissa, ja ovat siksi yksi yleisimmistä symboleista, joita ihmiset yhdistävät Halloweeniin.


Tietoa emojoista kurpitsalyhty

Täällä voit lukea lisää emoji 🎃. Emojin kurpitsalyhty kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin kurpitsalyhty kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kurpitsalyhty ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kurpitsalyhty muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Jack-o-lantern
🇸🇪 Ruotsi: Lyktgubbe
🇳🇴 Norja: Halloween-lykt
🇩🇰 Tanska: Græskarmand


Kopioi ja käytä emoji 🎃

Jos haluat kopioida emojin kurpitsalyhty esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F383

Käytä HTML-muodossa:   🎃


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"