Emoji 🙃 - Kasvot ylösalaisin

🙃

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙃 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on yksinkertaiset avoimet silmät ja kapea ja suljettu, melko neutraali hymy. Käytetään pääasiassa ironiaa, sarkasmia, vitsiä, yleistä tunnusta tai jotain, joka näyttää ylösalaisin. Voi jossain määrin muistuttaa hymiötä shruggie: ¯ \ _ (ツ) _ / ¯.


Tilastot emojille 🙃

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙃 ("kasvot ylösalaisin"), on paikalla 8 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙃 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 950 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙃.


Tietoa emojoista kasvot ylösalaisin

Täällä voit lukea lisää emoji 🙃. Pääryhmä, johon emojin kasvot ylösalaisin kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot ylösalaisin ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot ylösalaisin muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Upside-down face
🇸🇪 Ruotsi: Uppochnedvänt ansikte
🇳🇴 Norja: Opp-ned ansikt
🇩🇰 Tanska: Omvendt ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🙃

Jos haluat kopioida emojin kasvot ylösalaisin esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F643

Käytä HTML-muodossa:   🙃


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"