Emoji 😡 - Murjottavat kasvot

😡

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😡 tarkoittaa

Punainen väri, jossa on melko pieni kaareva suu ja kulmakarvat, jotka rypistyivät viistosti alaspäin siten, että kasvot näyttävät vihaisilta. Tarkoituksena on ilmaista voimakkaita vihan ja vihan tunteita, esimerkiksi. että olet kironnut, järkyttynyt tai ärsyttynyt.


Tietoa emojoista murjottavat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😡. Emojin murjottavat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin murjottavat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain murjottavat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji murjottavat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pouting face
🇸🇪 Ruotsi: Plutande ansikte
🇳🇴 Norja: Surmulende ansikt
🇩🇰 Tanska: Surmulende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😡

Jos haluat kopioida emojin murjottavat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F621

Käytä HTML-muodossa:   😡


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"