Emoji 😧 - Tuskaiset kasvot

😧

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😧 tarkoittaa

Keltainen kasvo, jolla on pienet avoimet silmät ja puoliksi avoin alaspäin hymyilevä suu ja kohotetut kulmakarvat, jotka ovat vinosti alaspäin, nähtynä ulospäin. Usein käytetään välittämään hämmentäviä tunteita, jotka liittyvät sekaannukseen tai huolenaiheisiin, joskus jopa ilmaistaksesi, että olet järkyttynyt ja hieman hämmentynyt.


Tilastot emojille 😧

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😧 ("tuskaiset kasvot"), on paikalla 247 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😧 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 100 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😧.


Tietoa emojoista tuskaiset kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😧. Emojin tuskaiset kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin tuskaiset kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tuskaiset kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji tuskaiset kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Anguished face
🇸🇪 Ruotsi: Plågat ansikte
🇳🇴 Norja: Angstfylt ansikt
🇩🇰 Tanska: Forpint ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😧

Jos haluat kopioida emojin tuskaiset kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F627

Käytä HTML-muodossa:   😧


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"